Nieuws


Even voorstellen…..Tineke

Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De zesde in de rij is …. Tineke.

Vele jarenlang runde ze samen met een vriendin een succesvolle damesmodezaak, tot beide tot de conclusie kwamen dat er méér is in het leven dan zeven dagen per week met de winkel bezig zijn. Ze beeindigden hun bedrijf en kregen er vrijheid voor terug. “Toch leek het me op een gegeven moment fijn om toch weer wat te gaan werken”, glimlacht Tineke. “En dat gevoel werd sterker toen ik de advertentie las waarin Eetcafé De Crimpenaar naar een parttime-gastvrouw zocht. Ik besloot te solliciteren en kreeg de baan. Daarna kwam er een periode van proefdraaien. Ik moest even wennen, maar vond het werk eigenlijk meteen leuk. Horeca-ervaring had ik weliswaar niet, maar ik ben natuurlijk wél gewend om met mensen om te gaan en hard te werken. Beiden komen me goed van pas in deze functie. Het bevalt me dan ook uitstekend in De Crimpenaar.”

‘Ik geniet van een volle zaak’

Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De vijfde in de rij is …. Saskia.

Vrijwel iedereen die Eetcafé De Crimpenaar wel eens bezocht heeft kent Saskia, onze gastvrouw van het eerste uur. “Ik werk inmiddels achttien jaar in de horeca”, vertelt de vriendelijke Lekkerkerkse. “Bij De Crimpenaar ben ik al sinds Kees in’t Veld de deuren van het eetcafé opende.  Het bevalt me uitstekend, zeker ook omdat we in september van het afgelopen jaar met een nieuwe formule zijn begonnen met een heerlijk driegangenmenu voor een heel kleine prijs. Sindsdien loopt het behoorlijk storm. Dat vind ik prettig, want ik geniet er van om in een volle zaak actief te zijn.” Samen met haar collega-gastvrouw Sandra is Saskia een belangrijk eerste aanspreekpunt voor de gasten van de Crimpenaar. “Ik heet ze welkom, neem de jassen aan, wijs de mensen hun tafel en neem hun drankjes op; zo begint het eigenlijk altijd. Vervolgens zorg je er voor dat de gasten een fijne avond hebben. Dat lukt over het algemeen uitstekend, ha ha!” Ook stuurt Saskia samen met Sandra het medewerkersteam aan. “We voelen ons met z’n allen gelijkwaardig aan elkaar hoor, maar soms is het nodig om even wat extra sturing te geven. Wij hebben net even wat meer ervaring he.”

In haar vrije tijd trekt Saskia er graag op uit met haar fotocamera. Ze maakt vooral opnames in de vrije natuur. “Ik heb sinds kort een Canon 80D”, zegt ze. “Een mooi apparaat met nog meer mogelijkheden dan mijn vorige camera. Heerlijk om met dat ding op pad te gaan.”

 

Even voorstellen…..Sanne

Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De vierde in de rij is …. Sanne.

“Ik ben in het voorjaar van 2016 bij Eetcafé De Crimpenaar komen werken. In het begin vijf avonden per week, inmiddels drie à vier. Op deze manier is het allemaal goed te combineren met mijn opleiding Leisure & Hospitality. Het werk in het eetcafé bevalt me prima.

Ik sta graag in de bediening en vind het leuk om het onze gasten naar de zin te maken. Een andere reden om hier graag te zijn is ons team. Dat is hecht en gezellig. Ik kan het heel goed vinden met iedereen. Wat ik in mijn vrije tijd doe? Mijn vrienden opzoeken en in het weekend lekker uitgaan.”

Even voorstellen….. Sandra

Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De vierde in de rij is …. Sandra.

“Ik werk inmiddels twee jaar in het eetcafé. Ik kende de eigenaar al uit de tijd waarin ik voor Bakker Bart werkte. Toen die baan ophield hoorde ik tijdens een etentje in De Crimpenaar dat er een vacature was. Ik solliciteerde en kreeg een functie in de bediening en in de keuken. Sindsdien werk ik hier drie à vier dagen in de week. Ik voel me hier als gastvrouw als een vis in het water. Wat me vooral aanspreekt is de afwisseling en het contact met onze gasten. Veel van hen komen hier regelmatig Daaronder zijn ook mensen die ik nog ken uit mijn tijd bij Bakker Bart. Ze vonden het grappig om me in het eetcafé weer tegen te komen. Dat goede gevoel was en is wederzijds. “

“In mijn vrije tijd  doe ik enthousiast aan darten. Puur voor de ontspanning hoor, want ik ben geen ‘ster’. Alhoewel: ik heb al wel een paar keer een 180-er gegooid, ha ha!”

Van harte welkom… ook in onze lunchroom!

De Crimpenaar in Krimpen aan den IJssel kent u al als eetcafé. Daar hebben we een nieuwe activiteit aan toegevoegd: onze lunchroom die we in trotse samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard runnen. SDK biedt in onze zaak mensen met een verstandelijke beperking zinvolle en leuke dagbesteding.

U bent van op doordeweekse dagen van harte welkom om te komen genieten in Lunchroom De Crimpenaar! Op maandag zijn we geopend van 11.00 tot 15.30 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 15.30 uur. En de prijzen? Zoals u mag verwachten van De Crimpenaar: uiterst vriendelijk!