‘Ik geniet van een volle zaak’


Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De vijfde in de rij is …. Saskia.

Vrijwel iedereen die Eetcafé De Crimpenaar wel eens bezocht heeft kent Saskia, onze gastvrouw van het eerste uur. “Ik werk inmiddels achttien jaar in de horeca”, vertelt de vriendelijke Lekkerkerkse. “Bij De Crimpenaar ben ik al sinds Kees in’t Veld de deuren van het eetcafé opende.  Het bevalt me uitstekend, zeker ook omdat we in september van het afgelopen jaar met een nieuwe formule zijn begonnen met een heerlijk driegangenmenu voor een heel kleine prijs. Sindsdien loopt het behoorlijk storm. Dat vind ik prettig, want ik geniet er van om in een volle zaak actief te zijn.” Samen met haar collega-gastvrouw Sandra is Saskia een belangrijk eerste aanspreekpunt voor de gasten van de Crimpenaar. “Ik heet ze welkom, neem de jassen aan, wijs de mensen hun tafel en neem hun drankjes op; zo begint het eigenlijk altijd. Vervolgens zorg je er voor dat de gasten een fijne avond hebben. Dat lukt over het algemeen uitstekend, ha ha!” Ook stuurt Saskia samen met Sandra het medewerkersteam aan. “We voelen ons met z’n allen gelijkwaardig aan elkaar hoor, maar soms is het nodig om even wat extra sturing te geven. Wij hebben net even wat meer ervaring he.”

In haar vrije tijd trekt Saskia er graag op uit met haar fotocamera. Ze maakt vooral opnames in de vrije natuur. “Ik heb sinds kort een Canon 80D”, zegt ze. “Een mooi apparaat met nog meer mogelijkheden dan mijn vorige camera. Heerlijk om met dat ding op pad te gaan.”