Even voorstellen….. Sandra


Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De vierde in de rij is …. Sandra.

“Ik werk inmiddels twee jaar in het eetcafé. Ik kende de eigenaar al uit de tijd waarin ik voor Bakker Bart werkte. Toen die baan ophield hoorde ik tijdens een etentje in De Crimpenaar dat er een vacature was. Ik solliciteerde en kreeg een functie in de bediening en in de keuken. Sindsdien werk ik hier drie à vier dagen in de week. Ik voel me hier als gastvrouw als een vis in het water. Wat me vooral aanspreekt is de afwisseling en het contact met onze gasten. Veel van hen komen hier regelmatig Daaronder zijn ook mensen die ik nog ken uit mijn tijd bij Bakker Bart. Ze vonden het grappig om me in het eetcafé weer tegen te komen. Dat goede gevoel was en is wederzijds. “

“In mijn vrije tijd  doe ik enthousiast aan darten. Puur voor de ontspanning hoor, want ik ben geen ‘ster’. Alhoewel: ik heb al wel een paar keer een 180-er gegooid, ha ha!”