Even voorstellen…. Yara


Eetcafé De Crimpenaar is trots op haar medewerkersteam. We stellen ze graag nader aan u voor. De eerste in de rij is …. Yara. 

yara

“Ik werk drie avonden in de week bij Eetcafé De Crimpenaar. Het is hier super leuk! Dat heeft alles te maken met het team waar ik deel van uitmaak. We gaan erg goed met elkaar om. Fijn aan dit werk is ook dat ik het prima kan combineren met mijn opleiding. Ik zit momenteel in het examenjaar van Dier & Zorg niveau 3. Ik wilde altijd dierenartsassistente worden, maar ben er achter gekomen dat de banen in die sector niet voor het oprapen liggen. De kans is dan ook groot dat ik na de zomer een horecaopleiding ga volgen. En ondertussen blijf ik graag actief in de bediening bij De Crimpenaar. Het is hier soms hard werken, maar dat vind ik alleen maar fijn!”

 

Deel dit berichtShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone