Dineren op dinsdag voor slechts 12,95!


Eetcafé De Crimpenaar maakt stijlvol dineren  nu nóg aantrekkelijker met een nieuwe aanbieding: op dinsdagen (vanaf 17.00 uur) kunt u voortaan al voor 12,95 bij ons terecht voor het befaamde Eetcafé de Crimpenaar Driegangenmenu!

Bij alle gerechten die wij u voorschotelen bieden we u tevens ‘smaakgarantie’! Dat wil zeggen: mocht een gerecht onverhoopt niet naar uw zin zijn bij de eerste hap, dan hoeft u voor dat gerecht niet te betalen en bieden we u kosteloos een nieuw gerecht aan! Onze smaakgarantie houdt ook dat uw vlees- of visgerecht altijd een gewicht van minimaal 170 gram heeft! Kortom: de zekerheid van kwantiteit bovenop kwaliteit! Das smakelijk eten toch?!

Eetcafé De Crimpenaar begon vorig jaar met een à la carte driegangenmenu voor slechts 14.95 euro. En dat hebben we geweten! De permanente actie is een groot succes en levert ons doorlopend veel positieve reacties op. Daar zijn we trots op en blij mee. Ook krijgen we complimenten over de sfeer- en stijlvolle inrichting van ons eetcafé, de vriendelijke bediening, de aangename variatie van onze menukaart én de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Deel dit berichtShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone